Dirigent

Johan den Hoedt

Johan den Hoedt is geboren in Ridderkerk.
Nadat hij orgellessen van zowel H. Reinsaard als van Frans van Tilburg had gehad, studeerde hij orgel aan het Rotterdams Conservatorium bij Arie J. Keijzer. In Utrecht volgde hij de meerjarige dirigentenopleiding van het SNK waar Hans Noyens (koordirectie) en Marjolein Berkvens (stemvorming) zijn docenten waren.
Johan is een druk bezet persoon. Zo is hij momenteel als organist verbonden aan de Verrijzeniskerk te Rotterdam en aan de Elim kerk te Hendrik Ido Ambacht. Verder geeft hij orgel- en pianolessen, treedt hij regelmatig op als begeleider van koren en solisten en werkt hij voor seniorenkoren in Dordrecht. Daarnaast is hij dirigent van Christelijk Mannenkoor “Rotterdam-Zuid”, Regionaal Politiemannenkoor Zuid-Holland-Zuid in Dordrecht, Christelijk Gemengd Koor De Slagsingers in Barendrecht, Protestants Kerkkoor I Believe te Boskoop en Interkerkelijk Koor Kaïros in ’s-Gravendeel. Momenteel is hij ook als dirigent verbonden aan het Brandweermannenkoor ZHZ.

Vanaf 1 maart 2011 is Johan den Hoedt dirigent van ons mannenkoor Onderling Genoegen.

De toekomst van Onderling Genoegen ziet er dus nog altijd heel rooskleurig uit en kan vol vertrouwen tegemoet gezien worden.