Informatie aspiraten-leden

Informatie voor aspirant-leden

Mannenkoor Onderling Genoegen bestaat uit ongeveer 40 zingende mannen onder leiding van dirigent Johan den Hoedt, maar …….

“Onderling Genoegen” is méér dan alleen een mannenkoor.

Het is een “vriendenclub”, die elkaar ook steunt bij andere activiteiten en gebeurtenissen, zoals de jaarlijkse donateursactie, de kerstkransactie, het aan de man brengen van de CD’s en uiteraard bij “lief en leed”

 

MANNEN GEZOCHT

Zoals elk mannenkoor is ook Onderling Genoegen altijd op zoek naar (jongere) mannen die graag willen zingen. Er wordt bij het mannenkoor Onderling Genoegen op hoog niveau gemusiceerd. De leden van het koor zijn o.a. afkomstig uit Nieuwendijk, Almkerk, Werkendam, Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam, die stuk voor stuk voor OG door het vuur gaan.

Tijdens onze repetities krijg je in de gescheiden partijrepetities volop gelegenheid om nieuwe stukken in te studeren. Het is niet noodzakelijk dat je muziek kunt lezen; het is uiteraard wel gemakkelijk.

Naast het zingen van de liederen bieden wij ook veel gezelligheid. In de pauze, voor en na de repetitie is er tijd voor een praatje, een kopje koffie of een andere versnapering. Ook gaan we regelmatig op concertreis in binnen- en buitenland waarbij uiteraard ook je partner meegaat. Deze reizen zijn binnen de vereniging een begrip geworden. Gezellig, uitstekend georganiseerd en, soms mede dank zij een donatie uit de verenigingskas,  voor iedereen betaalbaar. Onderling Genoegen trekt in het algemeen bij de concerten veel publiek. Het is werkelijk een kick om voor een volle kerk of zaal te mogen zingen.

Wij dagen je graag uit om in dorpshuis Tavenu eens een repetitie bij te wonen.  Proef de sfeer binnen de vereniging “Onderling Genoegen”. OG voldoet absoluut niet aan het imago dat een mannenkoor een club is van oude mannen. Wat wij van jou vragen is een redelijk tot goede stem en een regelmatig repetitiebezoek. Bij OG is zingen ontspanning. Je zingt de stress van de dagelijkse drukte van je af. Als je graag zingt, weten wij zeker dat je bij onze vereniging je plek zult weten te vinden.

kortom

Het koor biedt:

  • professionele uitvoeringen en concerten
  • een uitstekende koorscholing
  • heel veel muzikaliteit
  • een fijne vrijetijdsbesteding
  • vriendschap en kameraadschap
  • in andere bewoordingen

heel veel ONDERLING GENOEGEN

Daarom even noteren dus: donderdag, Tavenu, 19.30 uur.

Wil je meer weten, bel dan even met het secretariaat

Kees Heijstek,  0183-401910