Almkerk. Op zaterdag 14 februari 2015 organiseert de stichting Inspire2liveMusic een grote zangvond in de gereformeerde kerk, Voorstraat 16 te Almkerk.
De opbrengst van deze avond is bestemd voor de Stichting Pink Ribbon, specifiek gericht op onderzoek naar (uitgezaaide) borstkanker.
Aan deze avond werken 3 mannenkoren mee, n.l. Mannenkoor Onderling Genoegen uit Nieuwendijk, hetChr. Mannenkoor Rotterdam-Zuid en het Brandweermannenkoor Dordrecht. Alle mannenkoren staan o.l.v. dirigent Johan den Hoedt. Hoewel elk van de koren hun eigen kenmerkende repertoire hebben is een gezamenlijk optreden geen uitzondering. Dat zal ook in dit concert weer bevestigd worden.
Verder werkt mee het gemengde koor Inspire2liveChoir o.l.v. dirigent Peter Overduin. Dit koor geeft concerten door heel Nederland en alle opbrengsten zijn voor de kankerbestrijding. Het koor telt 170 leden en brengt een zeer gevarieerd programma ten gehore.
Tevens werkt er een keur van landelijk bekende musici mee aan het concert: Annelies Schep, sopraan;Jeanette Jelier, dwarsfluit; André de Jager, orgel en JAN VAYNE, vleugel.
Zij zullen niet alleen de koren begeleiden maar ook een afzonderlijke solo ten gehore brengen. Daarnaast zal er samenzang zijn van bekende liederen.

Samen met deze musici en de koren wordt een zeer afwisselend programma geboden, dat de toegangsprijs van € 12,50 p.p. (t/m 12 jaar € 5,-p.p.) zeker waard is.

Voor meer gegevens zie site www.inspire2livemusic.nl/

Kaartverkoop bij de koorleden (o.a. Ad van Andel, tel. 0183-401003) en ‘s avonds aan de kerk.
Het concert begint om 19.30 uur. De kerk gaat een half uurtje eerder open, om 19.00 uur dus.
De organisatie heet u en jullie allen hartelijk welkom.

20150214 poster